Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Budapesten

73 cikk

Éjjelente 10-20 férfivendég gyerekként – A modern rabszolgaság képei 2017. 02. 21.

Lisa Kristine humanitárius amerikai fotós tíz éve fotózza a kizsákmányolt munkaerőt és azokat, akik nem rendelkeznek a saját sorsuk felett.

Tibi atya és a szögekkel kivert sodrófa is belefér – a világ a fiatal grafikusok szemével 2017. 02. 20.

A grafika többé nemcsak fekete-fehér kép és ceruzarajz. Elképesztő, hagyományoktól és valóságtól elrugaszkodott alkotásokat is megtekinthettünk az MKE kiállításán.

Így élnek a budapesti muszlimok – városi sétán jártunk 2017. 02. 13.

A Bupap Városi sétáján mecseteket látogattunk, és megpróbáltuk megérteni a napjainkban sokat támadott világvallás lényegét.

Mi sem tudtunk megszólalni utána – Futótűz 2017. 02. 09.

Rég nem váltott ki belőlünk ennyire zsigeri hatást színházi élmény. Alföldi rendezésében az utolsó tabun is fröcsögve lépnek át, úgy, hogy még csak észre sem vesszük.

Van élet a hűtőmágneseken is túl – a legújabb tervek a jövő Budapestjéről 2017. 02. 08.

Varró Dani versével időmértékessé tett ugróiskola, lakóközösséget építő applikáció, menő dizájntárgyak, térkép a lábunk alatt: ígéretes dolgokat találtak ki a MOMÉ-sok.

Ahol megeheted a tányért is – Bistro No Waste 2017. 02. 07.

Kvázi hulladékmentes a Ráday utcában nyílt kis egység, amelynek ökológiai lábnyoma nagyjából egyenlő a nullával, legalábbis jóval kisebb a többi éttereméhez képest.

Ahol az egészség finom és könnyen csúszik – Fű Juice Bar 2017. 02. 03.

A dzsúszok, turmixok, superfoodokkal megspékelt italcsodák és shotok kvázi „bio neocitránként” működnek, úgy járnak ide a vásárlók, mint a gyógyszertárba.

Élet egy barlangban – budapesti megoldások egykor a lakhatási problémákra 2017. 02. 03.

A Kassák Múzeumban egy rendhagyó módon létrejött kiállításon követhetjük végig a küzdelmeket, amelyeket a lakhatásért folytattak a 20. században Budapesten.

További találatok betöltése