Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Budapesten

23 cikk

Házi tej és helyben sült croissant a kávéhoz – Belatte Cafe&Bakery 2017. 01. 11.

Újlipótváros egy kávézókban gazdag környék, de az igényes helyekből mindig elfér még egy. Ilyen szellemben nyitott meg pár hónapja a Belatte, amit most kipróbáltunk.

Ferencvárosban is hódít a kávés újhullám. Tényleg. 2016. 12. 20.

Egy igencsak apró, de annál megnyerőbb kávézót találtunk a Lónyay utcában. A cappuccino házi tejjel készül, a tetejére szívecskét rajzolnak, és filterkávét is kérhetünk.

Ilyen megkóstolni a vidéket – megnyílt a Házikó Farmbistrója 2016. 12. 19.

A Farmbistró nyitása a mindig friss, ízletes ételeken és zamatos italokon túl egy szuper koncepcióval gazdagította a várost. Náluk evés közben vidéket fejlesztünk.

7 budapesti terasz, ahol befűtöttek télire 2016. 12. 09.

Tévhit, hogy télen nem lehet hódolni a budapestiek egyik kedvenc nyári elfoglaltságának; a teraszozásnak. Erre most 7 bizonyítékot gyűjtöttünk össze.

Régen is megfordult a Télapó Budapesten 2016. 12. 06.

Mikulás alkalmából felcsaptuk a Fortepant a Télapó címszónál, és összegyűjtöttünk néhány fényképet arról, hogyan ünnepelték régen.

A Mikulással együtt programok is érkeznek holnap Budapestre 2016. 12. 05.

December 6-a a Mikulás napja. Ez az apropó pedig sok programot ihletett meg városszerte, melyekből összegyűjtöttünk néhányat.

Rágyúrunk a karácsonyra – sütikészítő workshopokat ajánlunk 2016. 12. 02.

4 cukrászda sütikészítő műhelyét válogattuk össze, főként azoknak, akik még ötletet gyűjtenek az ünnepi süteményhez vagy szívesen lesnének el új trükköket.

Lávakövön pirulnak a húsok a Szabadság tér új éttermében – La Parrilla 2016. 11. 14.

Megnéztük a Szabadság tér új éttermét, ahol szemmel láthatóan imádják a húst. Kóstoltunk tatárt, 120 napig érlelt rib eye steaket, de újragondolt Sacher-tortát is.

További találatok betöltése