Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Budapesten

30 cikk

Ide kirándulj tavasszal! – 3 virágzó botanikus kert Budapesten 2017. 03. 16.

Ha valaki szeretné a természetben magába szívni az első D-vitamin adagokat, és közben még szép virágokat is nézegetne, ebben a 3 budapesti arborétumban már megteheti.

Organikus zöldségek a farmról hozzánk – Nyitott Kertek Bio Doboz 2017. 03. 10.

A kezdeményezés lényege, hogy Pest melletti, minősített biofarmok szezonális zöldségdobozokat tesznek elérhetővé a városiak számára.

Megnyitott a Pata Negra új egysége – El Asador 2017. 03. 09.

Új egységgel bővült a Pata Negra: a tapas bárok után most egy elegánsan laza éttermet nyitott a csapat, ahol minden a faszenes sütő és az alapanyagok körül forog.

Kedvenc kistermelők egy reggelizőhelyen – Kiskifli 2017. 02. 28.

A Kiskifliben a The Mill péksüteményeiből, Csakamost- lekvárokból és például CsupaSzörpökből állnak össze a reggelik. A válogatás jeles, akárcsak az egészségközpontúság.

Újra bringás reggelikkel készül Óbuda - Bike & Breakfast 2017. 02. 24.

Valahogy hadilábon állunk a korai programokkal, pedig meglepődnénk, mennyi minden történhet az irodában felhörpintett első kávé előtt. Például egy közösségi reggeli.

Újlipótváros száguldó szuperhőse – Péter bácsi és a konflisa 2017. 02. 23.

Újlipótvárosban jó dolga van az idősebb generációnak: egy bajuszos jótevő ingyen fuvarozza őket, ha például bevásárolnának. Mi is mentünk egy kört Péter bácsi autójával.

Szendvicsbe töltött Amerika – New York Bagel 2017. 02. 15.

Kóstoltunk már finom bagelt, de a New York Bagelben kicsit újragondoltuk az eddigi élményeket. A hely nem új, de a helyszín igen, és a sütikínálat is.

Házi tej és helyben sült croissant a kávéhoz – Belatte Cafe&Bakery 2017. 01. 11.

Újlipótváros egy kávézókban gazdag környék, de az igényes helyekből mindig elfér még egy. Ilyen szellemben nyitott meg pár hónapja a Belatte, amit most kipróbáltunk.

További találatok betöltése